Litoměřický minipivovar KOLIBA – o Kousek lepší

V našem litoměřickém minipivovaru můžete ochutnat z výběru prvotřídních nefiltrovaných a nepasterovaných piv, které jsou vařené s láskou z kvalitních přírodních surovin bez pomocné berličky chemických přípravků. Kupujeme jen ty nejlepší slady a chmely z vyhlášené chmelařské oblasti Žatecka.

Každé z našich piv má:

Výroba piv u nás končí v ideálním bodu a to před filtrací a pasterací, proto si pivo od nás zachovává svou chuť i vůni a udržuje si svou přirozenou trvanlivost díky kultuře pivovarských kvasnic. Neztrácí tím také látky působící blahodárně na organismus a jeho imunitu.

Pivo pro vás vaříme v měděné varně přímo mezi Vámi v valašské kolibě v Hotelu Koliba. Používáme klasický dvourmutový postup. Kvašení mladiny probíhá v pivovarském sklepě v otevřených kvasných kádích a mladé pivo pak necháváme minimálně měsíc zrát v ležáckém sklepě, aby se jeho chuť zakulatila a vyrovnala a my jsme Vám mohli naservírovat prvotřídní Kousek.


<<< Návrat na stránky


Tisková verze www.kolibahotel.cz